شرکت هواوی برای طراحی نسل بعدی تراشه‌ها خود را آماده می‌کند

واحد تراشه‌سازی شرکت هواوی موسوم به های‌سیلیکون (HiSilicon) خود را برای فناوری‌های جدید طراحی سیستم-روی-چیپ (SoC) آماده می‌کند.

های‌سیلیکون، واحد طراحی تراشه‌ی هواوی، برای غلبه بر تحریم‌های آمریکا با استخدام متخصصان باتجربه در حوزه‌ی طراحی تراشه در حال آماده‌سازی استراتژی جدید خود در بازاری است که در حال‌ حاضر زیر تسلط شرکت‌های ایالت متحده  قرار دارد. تلاش‌های این شرکت چینی در این‌ زمینه منطقی به‌نظر می‌رسد؛ زیرا این شرکت قصد دارد تراشه‌های مورد نیازش را تولید کند.

گزارش بلومبرگ نشان می‌دهد های‌ سیلیکون در حال استخدام استعدادهای جدید برای توسعه‌ی فناوری‌هایی میباشد که پس از تحریم‌های آمریکا ، به‌راحتی نمی‌تواند به آن‌ها دسترسی داشته باشد. واحد تراشه‌سازی کمپانی هواوی قصد دارد در فناوری اتوماسیون طراحی الکترونیک (EDA) پیشرفت کند؛ حوزه‌ای که شامل بخشی از بازار متشکل از نرم‌افزار و سخت‌افزار و خدمات است و هدف آن تعریف، برنامه‌ریزی، طراحی، اجرا و تأیید دستگاه‌های نیمه‌هادی یا تراشه‌ها است.

شرکت هواوی

به‌ گزارش هواوی‌سنترال، های‌سیلیکون آگهی‌هایی برای استخدام ۵۰ متخصص برای توسعه‌ی نسل بعدی فناوری‌های محاسباتی و تولیدی منتشر کرده است. براساس پست ویبو های‌سیلیکون، این کمپانی قصد دارد افراد جدیدی را برای توسعه‌ی ابزارهای موردنیاز ساخت تراشه‌های اختصاصی خود استخدام کند؛ محصولاتی درحال‌حاضر دو شرکت آمریکایی Cadence یا Synopsys آن‌ها را تولید می‌کنند.

با‌‌‌‌‌‌توجه‌‌‌‌‌به قوانین وضع‌شده برای نهادهای آمریکا ، شرکت هواوی از سال ۲۰۱۹ نمی‌تواند محصولات جدیدی را از شرکت‌های مستقر در آمریکا بخرد یا به‌آن‌ها بفروشد. پس‌ از‌ آن اعمال این تحریم‌ها، شرکت چینی برای تولید تراشه‌های موردنیازش باید از تجهیزات و نرم‌افزارهای قدیمی استفاده کند.

اجبار گوگل برای ساخت اپلیکیشن برای نمایشگرهای بزرگ
این مقاله را بخوانید

در پست شرح مشاغل موردنیاز های‌سیلیکون آمده است که افراد مختلفی برای واحد تحقیق‌ در فناوری‌های پیشرفته‌ی EDA نیاز است. علاوه‌ بر این، پست دیگری برای جذب استعدادهای جدید در پروژه‌های توسعه‌ی EDA منتشر شده که هدف آن پیشرفت‌ در فناوری‌های اصلی تراشه‌ سازی است. این اولین‌ بار نیست که های‌سیلیکون چنین آگهی‌هایی برای استخدام منتشر کرده است؛ زیرا این شرکت در چند ماه گذشته نیز کمپینی برای جذب استعدادهای جدید آغاز کرده؛ اما استخدام محققان جدید و بسیار ماهر موضوعی تازه است.

این اقدام کمپانی هواوی مطمئناً گامی رو به جلو برای های‌سیلیکون محسوب می‌شود تا بتواند خود را به رقبای جهانی‌اش نزدیک‌تر و با توسعه‌ی راهکارهای اختصاصی، بر تحریم‌های کشور آمریکا غلبه کند. گفتنی است شرکت چینی مسیری طولانی در پیش خواهد داشت؛ اما می‌تواند با فناوری و تخصص خود و تجربه‌ی طولانی‌مدت های‌سیلیکون در طراحی تراشه‌ها، به تحقق این اهداف در آینده‌ی نزدیک کمک کند.

مطالب مرتبط: قیمت سیستم صوت سالن کنفرانس ، قیمت تجهیزات سالن کنفرانس ، قیمت سیستم کنفرانس صوتی ، میکروفون کنفرانس